Igazából szinte bármilyen tengeri halfilével működik, illetve kis egész halacskákkal is. Csináltam már fagyasztott lazaccal is, meg mindenféle ismeretlen friss olasz hallal, amiknek most nem jut eszembe a neve :)
A halszeleteteket egyenként sütőpapírra teszem, amit később be tudok csukni. Meglocsolom citrommal, olivaolajjal.
- Rászórni: kapribogyó, citromkarika, rozmaringág, aszalt paradicsom, fokhagyma, só bors
- Alternatíva: paradicsom, fekete olivabogyó, fetasajt, zöldfűszer keverék, citrom, só, bors
Alulfelülsütés, 190 fok, kb 15-20 perc alatt megsütni, örülni.
Saláta példa: zöld saláta, paradicsom, magok (kendermag, tökmag). Citrom, méz, só, bors, olivaolaj
Fokhagymával, vöröshagymával, kis tejszínnel összepárolt spenóttal körítve is tuti.
Meg spárgával, ha szezonja van! Ahh!
Kép majd egyszer...
Megj: több szeletet egy nagy sütőpapírra helyezve, majd őzgerinc formában összetűzni egy nagy batyuba is működik, és kevésbé tökölős.